"Dream West"

"Dream West"

Geschenkboeken.

Bij het symposium van de PROPAGADA-afdeling van Dingxing Comité van Dingxing County, hebben experts-geleerden de diepe verkenning gegeven op de Wang Dushi-cultuur en de culturele ontwikkeling van Wang Shi, en gaf volledige bevestiging en lof op "Dream West" – Wang Shizi Chuan. Iedereen zei dit Werk is een solide literair erfgoed, volledig demonstreert de bijdrage van Wang Shiqi als een cultureel cultureel in China, dat een belangrijke praktische betekenis heeft voor het bevorderen van de kweek van de zee, om de gat en de welvarende culturele industrie te goedkeuren. Na het begin van het begin wordt de lanceerceremonie van de niet-legacy-stad van China gehouden. Als het "Dream West" – Wang Dushi Chuan de "Soft Power" is van de verbetering van de afbeelding, dan is de constructie van niet-Legacy-steden de "harde steun" van de afgenomen ontwikkeling, en de niet-legacy-stad zal worden een beslissing. City New Ormark. Het is duidelijk dat het geplande gebied van de niet-legacy-steden van China 5.885 MU, en de totale investerings miljard yuan.

Het project begon in 2016 pre-operaties uit te voeren, met niet-legacy cultureel als een koerier, zal de unieke architecturale vorm laten zien in combinatie met de scène om bezoekers als toerismelementen aan te spreken, een vakantie, ouderlijke vakantie, vrije tijd, Culturele training, vaardigheden, culturele ervaring, etc. Travel Resort.

Het wordt gemeld dat Dingxing County de afgelopen jaren volledig speelt aan het nationale culturele geavanceerde provincie-voordeel, en krachtig de erfenis van niet-legacy-projecten ondersteunen, die dingxing speciale culturele industri?le clusters cultiveren, en het nationale immateri?le culturele erfgoed van Beijing borduurwerk, Boek en schilderen vilt. "Tentoonstelling" is meer bekend met meer mensen.

Vervolgens implementeert de provincie ook de planning om een ??oud stadsbeschermingsproject te dekken, de bouw van het zeepark te starten.

(Zhang Jihang, Li Hang) (Editor: Fang Tong, Zhu Dragon Super) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.