"Sand Warm" Wei SIR: "Chengzhong Village"

"Sand Warm" Wei Sir: "Chengzhong Village"

 De oostelijke auto van de Tianhe-district van Guangzhou, de smalle opening die in een smalle spleet wordt besprenkeld, en de smalle opening in een smalle spleet in de handshake bestrooid. In de diepten zijn de politie-verlichting van de politie-afdeling van de Schaamte Community de schaduwgemeenschappen van dit spinnenweb, het meest rustige licht.

Liang Shaowei, Shame Community, Shatmei Community, Shuto Community. Het alarmlicht knippert en brengt vrede. Het is altijd bij de politielamp. Wei Sir genaamd Liang Shawei, toen hij een sterke patrouille is; nu is hij het politiebureau van Shamei Community, Tianhe District Public Security Bureau, Guangzhou City.

In de 13 jaar Tagan-gemeenschap is "Wei Sir" de favoriet van de gemeenschap, heeft hij een titel – "Sand Warm". Hij bewaakte de jurisdictie van de jurisdictie, zittend op 860 verhuurhuizen, die meer dan 10.000 mensen dromen weven.

Werkman is niet gemakkelijk, Liang Shaowei is in dit stadsorpje, wil gewoon elke kleine persoon beschermen, laat ze zich veilig voelen, inclusief en warmte in Guangzhou. Onlangs liep Yangcheng avondnieuws volledige media-verslaggever in de SHAMEIAN-gemeenschap, liep de politie van Wei Sir in, luisterde naar de nieuwe veranderingen in de stad van de stad, de problemen van de verhuurder, de bitterheid van de kleine personages … Wei Sir Vanaf de voorzieningen: 8 jaar de Patrolman, het oefenen van een paar vuur-eyed goud, mijnheer, mijnheer kiezen als een politie, eenmaal in het woord "Wei" -woord.

 "De politie is een zeer heilig, zeer prestigieus.

"In 1997 studeerde Liang Shaowei, die op 20-jarige leeftijd was afgestudeerd aan de politie van de politie, de Guangzhou Tianhe District Public Security Bureau Patrol Team, werd een patrouille.

 Toen de patrouille 8 jaar was, was Liang Shaowei gestationeerd in de auto.

Hij wilde ooit een criminele politie zijn, en na de patrouille, pakte hij elke dag op de weg, greep hij de dief, en speelde "vliegen" en zeer krachtig.

 Deze 8 jaar praktijk heeft een paar smaken. "We patrouilleren op de weg, waar is het levendig, en de politie ziet dat mensen niet naar drijven kijken, maar kijken naar de goden." Hij zei.

 Een keer patrouilleerden hij en zijn collega’s helemaal in de buurt van Zhongshan, hoorden plotseling de stem van "嗡嗡", keek op, een menigte, realiseerde hij dat iemand misschien grauwde. Dus, hij en zijn collega’s openden de motorfiets helemaal de weg om mensen te achtervolgen. Van het westen van de Tianhe jaagde hij de meest oostkant aan. Hij greep de verdachte in de buurt van Dongpu Dama Road. Zoek uit de verdachte van de verdachte..

 In 2006 eindigde Wei Sir 8 jaar patrouillecarrière en kwam de auto en het politiebureau binnen en het einde van Saimei was. Gewoon het politiebureau binnengaan, volgde hij de leraar meer dan een half jaar in schaamte en werd voor een jaar overgebracht naar andere gemeenschappen en keerde terug naar schaamte. Deze keer was hij een verblijfplaats voor 13 jaar. Liang Shaowei nam de straten van de straten in de gemeenschap. Shamei Community, Shami Village, is een typisch stadsorp Guangzhou, dicht bij de financi?le stad van Guangzhou, die relatief goedkoop is, het leven is handig.

Er zijn slechts 2.400 huishoudelijke registratiepopulaties, maar er zijn 860 verhuur, meer dan 10.000 mensen. Chengzhong Village was getuige van Guangzhou’s welvaart, complexe omgeving, vaak stromend personeel bracht uitdagingen tot openbare veiligheid, gemakkelijk om de saga te verbergen. Hoe maak je het stadsorp ook een gevoel van veiligheid? In de afgelopen jaren werkt Liang Shaowei aan het werk van de verhuurder en wordt het intelligente toegangscontrolesysteem gepromoveerd in de stad van de stad en de huurwoningsregistratierate wordt verhoogd tot 95%.

 Nog niet zo lang geleden heeft de politie in de buitenlandse provincie bezocht, een ontsnapping personeel verdacht van telecommunicatienetwerk fraude was verschenen in de schoonheid, en de politie hebben hun figuur niet te zien in een week. Liang Shaowei nam een nader onderzoek door de slimme toegangscontrole systeem, slechts tien minuten, vond sporen van een verdachte en zijn plaats precies op slot. Toen de politie thuis kwam, werd de verdachte zitten in de voorkant van de computer om fraude te implementeren. Nieuwe technologie heeft cre?erde een "onzichtbare vangnet", niet alleen kan het probleem op te lossen, maar ook helpen de massa.

 Er zijn meer kleine winkels in de stad dorp.

De man en vrouw opende een kleine winkel, vroeg opgestaan, vaak af van het kind, Liang Shaowei wat "het vinden van een kind" om hulp per jaar ontvangen.

 Vorig jaar was er een paar om het alarm: zij gingen, werd het kind verloren.

Na ontvangst van het alarm, maakte Liang Shawei een openbare video in het dorp, all the way "chasing" voor vier of vijf uur. Het bleek dat het kind speelde van het steegje van de steeg en eindelijk aangekomen in een ander huis in een andere gemeenschap. Hij vond de ouders te vinden dat het kind aan het spelen was ook gefascineerd door klasgenoten en vergat naar huis. Hij zag ook een paar snackwinkels angstig met het gezicht van een kind. De man en vrouw opende de winkel te druk, een niet opletten, heeft het kind het niet zien.

Liang Shaowei kreeg een hulp, en het was ook een "onderzoek" naar de zijkant van de auto.

"Good verzekering, de twee kinderen draaien over de vangrail te spelen in de rivier." "Dat is moeilijk, de Heer!" Deze zin is geleidelijk de monding van de Schande geworden.

 Liang Shaowei loopt door de straten van de straten in de gemeenschap Sir’s goede humeur. Oplossen van de problemen van de verhuurder, te cultiveren in "warme mensen" die jaren, Wei SIR ook gerepareerd in een "warm mens". Het ontbreken van de stad dorp is de verhuurder en huurder.

De sleutel is meer lastig, en de huurder van het water is meer triviaal. Op dit moment, Liang Shaowei, een goed humeur, werd de "oplossen bloem" van de verhuurder en huurders.

 In oktober van dit jaar, een eigenaar en zijn vrouw werden geboord in het rechtsgebied, altijd vechten alarm.

Liang Shaowei de situatie, de kern van de echtscheidingsgeschillen in beide echtscheidingsgeschillen in eigendom segmentatie geduldig begrepen, de kern van het pand segmentatie is te veel in de mannelijke huis.

De vrouw haalt evenwel dat na de scheiding, neemt ze een kind en heeft behoefte aan een huis. De man is niet bereid om zijn vrouw en kinderen te geven. De receptionist is moeilijk te maken huishoudelijk werk, die niet een politie-buis zou moeten zijn. "Warm male" Wei SIR is niet vervelend om beide kanten te overtuigen, en uiteindelijk overtuigen van de man geeft de vrouw een veilige plek voor de rechtbank beslist.

 De problemen van de verhuurder er niet zijn.

Er is een verhuur geschil tussen de verhuurder en de huurder, en houdt ook van SIR.

Liang Shaowei vertelde verslaggevers dat sommige huurders niet de clausules van het huurcontract niet te zien, en de resultaten werden gehuurd op voorhand zonder huur, wat resulteert in Aftrek, afschrijvingen vergoedingen, etc.

Dit soort dingen is redelijk en behoort niet tot de omvang van de politie verantwoordelijkheden. Minder klikt. "Warm male" Wei SIR is nog steeds een grote familie.

Er is een tweede kamer in het dorp. Het kind is in de opstand. Toen de 14-jarige leeftijd maakt het vaak in de bar, zijn ouders bezorgd over kinderen, en zij zullen "report" naar het politiebureau en de SIR is anti -drug waarschuwing onderwijs.

Dergelijke "performance", Wei SIR is ook blij om samen te werken.

"Het kind is niet goed, is het beter om in te grijpen, help ze op voorhand.

"Hij zei.

 Er zijn nog veel "politie liefdes" die mensen denken.

Paarstrijd, broers en zussen zijn verdeeld, aandeel vastgoed distributie geschillen, bouw lawaai geschillen … Zolang je problemen ondervindt, zal iedereen denken aan het vinden van SIR, en ook trustworth SIR. Op deze manier, Liang Shaowei gerepareerd een "warme man". Hij zei: "Communautaire werk is om de massa’s te dienen, kan het niet helpen de massa’s om problemen op te lossen, kan een goede community politie niet." Het geheim van Wei SIR: Neem de massa’s als een vriend, "twee manieren" go "gelukkig, Wei meneer wil Wei Ai Wei. Nu 47 jaar oud, hij houdt van naar het dorp te lopen in de straten, om de dorpelingen thuis zitten, waait water, praten over thuis.

 Het lijkt eenvoudig chat klap water, in feite, verborgen.

"De mensen op het platteland zijn op zoek naar liefde. Je bent bereid om thuis te zitten, gewoon een vriend." Liang Shaowei vertelde verslaggevers dat nu elke Dragon Boat Festival, Mid-Autumn Festival, enz., Het dorp mensen zullen hem bijeen te roepen. Al meer dan tien jaar, ontmoette hij veel oude vrienden in Shame. Hij gebruikte de massa’s als een vriend, en de massa’s nam hem een familielid.

Wei SIR moeilijkheden ondervindt, iedereen neemt vaak het initiatief om hulp.

 De bewakers in Schaamte is een vriend van Liang Shaowei.

In de afgelopen jaren, het telecommunicatienetwerk fraude is meer prominent. Voor de sociale zekerheid van de gemeenschap, Liang Shao We wil de anti-fraude van de rechter door middel van de anti-fraude publiciteit van de grond te verbeteren, maar de gemeenschap politiebureau zal hebben 1 politieagent en 2 extra politie. De politie is beperkt, hoe om het te dragen? Op dit moment, dacht hij dat de bewakers van elke gemeenschap actief werd gereageerd, en zij werden actief ingespeeld. Tegelijkertijd werden ze naar de gekke flyers, en de anti-fraude app te bevorderen, en werd de "tent hoek "anti-fraude publiciteit. Om de massa’s te bevorderen om actief deel te nemen in de gemeenschap autonome behandeling heeft Liang Shawei vormde ook "100-persoon preventie en bestrijding van het team", en gevestigde 10 gemeenschap WeChat groepen voor verschillende mensen.

 In de WeChat groep, er zijn vele "Shamei Street". Die stal is niet normaal, en waar veel mahjou kan zijn naar verluidt gokken … Er is altijd een enthousiaste massa’s om aanwijzingen te geven.

 "Communautaire werk is om de massa’s te doen, het moeilijkste is de makkelijkste.

"Liang Shaowei vertelde verslaggevers dat in de woorden, alleen in" hart".

Op zoek naar een truc, kunt u ook een community politie.

 Nu zal iemand hem vragen: "Bent u een Shame Village?" Hij glimlachte: "Ja, ik ben meer dan tien jaar hier, het is een half zand schoonheid!" (Tekst / Yangcheng Evening News volledige media reporter Zhang Yao Correspondent Yue Gongxuan Yang Minghua Feng Weixiang Map / Yangcheng Evening News Volledige Media Reporter Song Jinyu).