[Twintig fangxionguan huazheng – in het hoofd van het bedrijf, de lijst met samenwerkingen]

[Twintig fangxionguan huazheng – in het hoofd van het bedrijf, de lijst met samenwerkingen]

Dit jaar is het 100-jarig jubileum van de oprichting van de Communistische Partij van China. Al 100 jaar, onder het sterke leiderschap van de Communistische Partij van China, heeft de Chinese natie een historische sprong bereikt om op te staan ??van staan ??en rijk. Dit jaar is ook de 20e verjaardag van de oprichting van de Britse Kamer van Koophandel.

In de afgelopen 20 jaar heeft de Kamer van Koophandel direct deelgenomen aan de grote praktijk van hervorming en het openen en het nieuwe tijdperk van het Chinese karakteristieke socialisme, en heeft een prominente bijdrage geleverd aan het bloeien van de economische en handelssamenwerking tussen China en het Engels . Op dit moment lanceerden de Britse Kamer van Koophandel en het People’s Network gezamenlijk de "Twenty Fangxionguan Huazheng – het hoofd van de Britse China-gefundeerde onderneming" kolom, serie-rapporten in de ontwikkeling van de ontwikkelingsresultaten en verhalen, publiceer de inspanningen van Chinese ondernemingen en bijdragen gedaan, die het beeld van de Chinese ondernemingen vertonen om te pionieren en ondernemend, het is noodzakelijk.

Ik hoop dat we onder leiding van de Britse Chinese Kamer van Koophandel in de British Chamber of Commerce zullen blijven spelen de stabilisator, booster en sprekerrol in de ontwikkeling van de Chinese en Engelse relatie, en blijven het werk van de werkzaamheden van de Root van lokaal werk, en blijf praten over China en Britse samenwerking. Het verhaal van het winnen blijft een nieuw hoofdstuk in China en de Britse economische en handelssamenwerking schrijven.

(China ‘s ambassade in het Verenigd Koninkrijk, Baoling, Britse ambassade) (Editor: Wu Yi Dan, Ying Ying).