"Driejarig actieplan voor landelijke binnenlandse rioolwaterzuivering in de provincie Liaoning (2021

"Driejarig actieplan voor landelijke binnenlandse rioolwaterzuivering in de provincie Liaoning (2021

"Het driejarige actieprogramma (2021-2023), het driejarige actieplan (2021-2023)" afgegeven aan de landelijke levensomgeving "tot 2023, het landelijke rioleringspercentage van de provincie bereikte meer dan 33%, heeft De stabiele bedrijfsnelheid van de faciliteit is gebouwd meer dan 85%.

"Onlangs heeft de provinciale ecologische omgeving, de provinciale ontwikkeling hervorming van afspraak, enz., Gezamenlijk uitgegeven" DRIE-JAAR ACTION-programma (2021-2023) "(2021-2023)" (hierna "Programma" genoemd) (hierna verwezen Naar als "plan"), voorstellen van specifieke doeltaken, vullen de milieukorte borden van het landelijke volk, de verbetering van landelijke ecologische omgevingen te versnellen.

  Het is gebaseerd op lokale omstandigheden, het letten van de aandacht aan effectiviteit is een belangrijk principe van het bevorderen van rioolwaterbehandeling in landelijke binnenlandse riolering.

Het is volledig van mening dat het niveau van de bestuursomstandigheden en de economische ontwikkeling, "Programma" heeft voorgesteld, stelde voor dat de voorwaarden die zijn toegestaan ??of aan de riolering afvoerdorpen, bouwterminalafwisselingsafvoersvoorzieningen, andere dorpen prioriteiten geven aan het landelijke rioolwaterbehandelingsmodel. Alle plaatsen moeten de ontwikkeling van dorpsplanning combineren, verdere verduidelijking van milieu-infrastructuur- en upgradedpaden zoals landelijke binnenlandse rioolwaterbehandeling. Op basis van de daadwerkelijke situatie van onze provincie, "Programma" voorgesteld, versterkt het algemene plan, markeer de belangrijkste gebieden, focus op het terminalafwisselingsmodel in Shenyang Moderne stadscirkel, prioriteit aan de kust Economische Zone in Liaoning, in de ontwikkeling van Liao West Strategie De pilotzone bevordert het model van rioolbronnenbeheer, het bevorderen van riolering resource-gebaseerd governancemodel in de groene economische zone van Liaodong, en focus op het regionale park van het Nationaal Park Liaohe. Op de technische route wordt "Programma" voorgesteld, en de dorpen dicht bij de steden, de topografie, de constructie van het leven van het leven afvalwater in de buurt van het stedelijke rioolwaterzuiveringssysteem; in de verste van de stad, de bevolking Intensieve dorpsconstructie terminal behandelingsfaciliteiten, prioriteit Gebruik low-energie of geen stroomtechnologie om actief lage kosten, eenvoudig onderhouds- en lage-temperatuurweerstandstechnologie te bevorderen.

Tegelijkertijd, in de projectontwerpfase, is het noodzakelijk om de verwerkingsvaardigheden te reserveren, de constructieschaal te voorkomen en om regen en afleiding te bereiken, waardoor de bouw-, bedienings- en onderhoudskosten effectief is, waardoor de werkelijke watervoorziening wordt ge?ffend de Terminal Construction-schaal. In Shenyang City, Shenbei New District, Yingkou City Squid Circle Area, Fuxin City, Fuxin Mongolian Autonomous County en Chaoyang Lingyuan City, etc.

  Speciale voorstellen in het "Programma" moeten worden opgericht om een ??doel- en langetermijnbedieningsmechanisme tot stand te brengen om een ??gediversifieerd onderhoudsfonds-ingangsmechanisme vast te stellen. Bepaal de gebruiksbetaling, redelijkerwijs Bepaal de betalingsnormen, gids en ondersteuning van de organisaties van het dorpsniveau om betalingen op te nemen in het dorpsregelgeving, een redelijk delende mechanisme voor fiscale subsidies en gebruiksbetaling tot stand te brengen.

De provincie (stad, district) van elke stad en de belangrijkste taak moet de financi?le fondsen van deze klasse implementeren en het beleidsfonds "combinatie" zorgt ervoor dat de belangrijkste taken zijn voltooid zoals gepland.

Vanaf het volgende jaar wordt de voltooiing van de taakindicatoren opgenomen in de prestatiebeoordeling van de provinciale overheid en de provinciale ecologische milieubeschermingsinspecteur. Het wordt vermeld als een bindende indicator van plattelandsverblijf, landelijke menselijke milieu-sanering en riviermeer langdurige jaarlijkse beoordeling indicatoren. (Reporter Zhao Jing) +1.