[Review lijn] East Lake Opmerkingen: Neem de vuurtoren als de vuurtoren met de heldhaftige geest

[Review lijn] East Lake Opmerkingen: Neem de vuurtoren als de vuurtoren met de heldhaftige geest

Helden, zoals een vuurtoren, straal eeuwige schijnt. Op 9 oktober werd de 17e Chinese Drama Festival officieel geopend in Wuhan in Wuhan in het thema van "het spelen van de heldhaftige stad, het nieuwe tijdperk".

General Secretary Xi Jinping wees erop dat het pleiten van held helden zal produceren en ernaar streven om helden te zijn.

In de geschiedenis van de ontwikkeling van China zijn er vele blikjes en wenende helden, waardoor een reeks waardevolle helden, inclusief de patriottische geest van de lading, de patriottische geest van de dood, "het snijden van het hoofd is niet strak, net zo lang als the?sma" "Wrap het lijk Things, de strijd van het doden van de bezwete", "Dead in Gobi Beach, begraven in Qingshan Tou", de geest van de held … de daden en de geest van de helden blijven om ons te motiveren, door middel van pleiten voor de held, prijs de held karakter, erven Heldhaftige geest, waardoor een held business. Het pleiten van de held, is het beste ritueel van helden.

Qingshan is begraven en de bergrivier is een ziel. Het zogenaamde heldhaftige seizoen, het geweldige tijdperk is minder dan de lading van de held.

In het nationale gevaarlijke moment vecht het bloed van talloze revolutionaire mensen, het doorbreken van de duisternis van de oude samenleving, verwelkomd de dageraad van New China.

Tijdens de hervorming en openstelling houden talloze Pioneer Warriors die de paarden vasthoudt, dapper de last, waardoor de staat van de armoede van het land veranderde, zodat China in de internationale fase kan laten zien, laat de wereld getuige van de stijging van China.

In de Socialistische bouwfase is er een groot aantal kaders om diep in het niveau van de grassroots, geworteld en geboortestad te gaan, om de armoede uit te doen, en zijn ontstaan ??in uitstekende armoedebestrijding, zoals Huang Wenxiu, Huang Dafa, Zhang Qi .

We prijzen de held, beiden bevestigden de inspanningen van de held, en hebben een grote gerechtigheid voor hun hart, niet alleen dankzij een dankbaar dan een persoon.

Pleiten van de held, is de beste erfenis van de Geest.

Stenen de Shengming, de vier zee?n noemen de held. De diepste gedachten worden gevolgd en ge?rfd. De Martelaren Memorial Day, de leiders van het feest en de nationale leiders zullen een bloemmand aan de held van het volk in Tiananmen Square laten zien.

Op dezelfde dag werd het War Giant "Changjin Lake" snel uitgebracht, werd al snel het kampioenschap van het Boek Office National. We herinneren ons verschillende manieren, vertellen over het verhaal van een held, revisiting, het onthouden van een geschiedenis van een paragraafheld.

Uit de oprichting van de anti-Japanse overwinningscorporatie tot de "juli-medaille", wordt het volledig ge?mplementeerd om de partij en de nationale verdiensten van eer te implementeren, een reeks maatregelen om de held te eren, de held, die allemaal een duidelijkheid hebben gerichtheid op de waarde, en spelen een rolmodel de voorkant beroep, dus het bevorderen van de hele maatschappij om een goede sfeer te vormen, pleiten voor de held, en het streven naar een pionier.

Het pleiten van de held, is de beste boost voor de tijden.

Hemel van de hemel en aarde, duizenden de herfst. We zijn momenteel in het cruciale moment van socialistische modernisering, het realiseren van de grote verjonging van de Chinese natie vereist meer modellen en morele beren, en hebben dringend alle soorten mensen in alle lagen van het leven nodig om te streven, de talenten te spelen en de bron van te spelen socialisme. Voortdurende ontwikkeling macht.

Wij prijzen "Tijdmodel" Zhang Guimei is een leven lang voor landelijk onderwijs; kost ontelbare anti-vlakke helden, niet negatieve missie; uitgegeven de nationale uitstaande technologie Talent Award en China Excellent Youth Science and Technology Talents ontvingen uitstekende wetenschappelijke en technologische talenten … dergelijke allerlei elk van onze gewone mensen, bewust deel te nemen, self-onderwijs, zelf-verbetering, gebaseerd op elke gewone positie, het uitvoeren van de verantwoordelijkheid, officier, de voortzetting van de strijd, waardoor de kracht van het voorbeeld transformeren om mensen aan het patriottisme te bevorderen, succes De daadwerkelijke acties in het nieuwe tijdperk hebben niet-aflatende strijd gemaakt om de grote opwekking van de Chinese natie te realiseren.

De held is de sterkste wervelkolom in dit tijdperk, maar ook de helderste spacelights in dit tijdperk.

Laat de waarde van de held pleiten voor de waarde van de held namens de waarde van iedereen, en de positieve en persoonlijkheid verlangen, het is de geest geworden van het zwijgen van stil, condenseren de nationale verjonging, stimulans en incentive, de wind en golven en schrijf een nieuw tijdperk.汇 Education Science & Culture Magazine. Van bodem en waterbehoud.